ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ - VILLA SOFIA STUDIOS ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

 

Σε απόσταση 12 χλμ από το λιμάνι του Πόρου Κεφαλονιάς βρίσκεται η Σκάλα, ένα από τα ωραιότερα και τουριστικότερα θέρετρα του νησιού με θαυμάσια και απέραντη παραλία.

Το εν λόγω λιμάνι συνδέεται ακτοπλοϊκώς με την Κυλλήνη, οι δε γραμμές εξυπηρετούνται καθημερινά από 2 εταιρίες (KEFALONIAN LINES ΤΗΛ. 26230 92210 & 26230 92290 και IONIAN FERRIES ΤΗΛ.2623092013), με αρκετά δρομολόγια διάρκειας 1,5 περίπου ώρας το καθένα.  Εκτός του ανωτέρω τρόπου, η Κεφαλονιά είναι επίσης προσβάσιμη με F/B και από άλλα σημεία όπως, την Πάτρα, τη Ζάκυνθο και τη Λευκάδα, ενώ καθημερινή είναι και η σύνδεση με αεροπλάνο μέσω του αεροδρομίου του Αργοστολίου, που απέχει από τη Σκάλα περί τα 37 χλμ. 

Η VILLA SOFIA στεγάζεται στο ισόγειο και τον α' όροφο κτιρίου σ' ένα από τα πιο ήσυχα μέρη του χωριού. H απόσταση από την παραλία είναι περίπου στα 500 μέτρα , ενώ ο κεντρικός δρόμος όπου είναι συγκεντρωμένα τα περισσότερα καταστήματα (τουριστικά είδη, ταβέρνες, εστιατόρια, SUPER MARKETS κ.ά.) απέχει περί τα 150-200 μέτρα. 

Τα δωμάτια είναι δίκλινα και τρίκλινα και φέρουν τον απαιτούμενο εξοπλισμό (A/C, ψυγείο, πολυκούζινο, TV, κλπ.) για μία άνετη και ευχάριστη διαμονή. 

Αναφέρεται στο σημείο αυτό, πως όσοι από τους επισκέπτες επιθυμούν να έλθουν στη VILLA SOFIA είτε από το δρόμο του Πόρου είτε από αυτόν του Αργοστολίου η πρόσβαση είναι αρκετά εύκολη, δεδομένου ότι στο σχεδιάγραμμα ( χαρτης ) υποδεικνύεται η κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσουν.  Τονίζεται επίσης, πως επειδή η Κεφαλονιά διαθέτει ποικίλες φυσικές ομορφιές αλλά και πολλά αξιόλογα μέρη (παραλία Μύρτου, Άσος, Φισκάρδο, λίμνη Μελισσάνης, μονή Αγ.Γερασίμου, κ.ά.), οι πελάτες μπορούν να αξιοποιήσουν κάλλιστα το χρόνο της εδώ παραμονής τους με τη διοργάνωση ημερήσιων εκδρομών, τόσο στο εσωτερικό του νησιού, όσο και στα παρακείμενα Ιθάκη, Ζάκυνθο και Λευκάδα.

 

wi-fiΣημαντική σημείωση :
Τα δωμάτια διαθέτουν ασύρματη πρόσβαση Internet W-lan.